Giv møbler nyt liv med ompolstring og ombetrækning

Har du et gammelt møbel, som er slidt eller ikke passer ind i dit hjem med farven eller mønsteret? Så vent med at smide det ud. Med en ompolstring og ombetrækning kan du få dit møbel til at se ud som ny, og du kan få det som du vil have det, så det passer ind til dit hjem.

Hos Ribe Møbelpolsterværksted er vi klar til at hjælpe dig med din opgave, der er ingen opgaver, der er for store eller for små til os. Vi er mange års erfaring inden for ompolstring af møbler, og vi har altid et stort sortiment af stofprøver.

Ompolstring af møbler af høj kvalitet i Ribe

Vi er en lille og analog virksomhed, med mere en 40 år erfaring inden for møbelpolstring, som er stolte af vores håndværk, vi er beliggende i Ribe og har derfor mange kunder i Ribe og omegn. Med vores viden er du sikker på at du får en grundig vejledning, for vi ved hvor vigtig kvaliteten er, så møblet holder sig flot i mange år.

Vi giver antikke og moderne møbler nyt liv, såvel som arkitekttegnede klassikere og arvestykker. Vi gør hvad dit møbel har brug for, så det fremstår 100% i orden både polstring og betræk, vi tager højde for æstetikken i møblet og dens historie.

Du kan få det som du vil have det, så du selv sætter dit eget præg på din lænestol eller sofa mm., men det er vigtig at det også passer til møblet. Vi hjælper dig gerne med valg af stoftype samt farve, så du får et flot slutresultat samt et unikt møbel som ingen har.

Vi er i stand til at klare enhver form for ompolstring, ombetrækning eller fremstilling af kalecher til både og meget mere på vores værksted i Ribe.

Ønsker du at høre mere om polstring af møbler?

Ønsker du dig at få ompolstret et møbel? Har du spørgsmål om ompolstring af møbler? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 75 42 35 87 eller send os en mail til rmpv@post9.tele.dk, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt tilbage.