Speciale i fremstilling af kalecher til både

Er du den heldige indehaver af en båd, men du mangler en ny kaleche eller lign. til din båd? Så kan Ribe Møbelpolsterværksted hjælpe dig. Vi har mere end 40 års erfaring inden for branchen, og vi er sikker på, at vi kan hjælpe dig med din opgave.

Med en velfungerende kaleche øges glæden ved din båd betydeligt. Hos Ribe Møbelpolsterværksted laver vi kalecher til både efter dine ønsker og behov, med måltagning og fremstilling. Vi er specialiseret i at fremstille kalecher, hynder og lign. til både.

Hvorfor få specialsyet en kaleche til din båd i Ribe?

Kalecher til både beskytter mod vind og vejr, derfor er det vigtigt at kvaliteten er i top. Hos Ribe Møbelpolsterværksted er vi meget kvalitetsbevidste og vi går dermed aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Med vores mange års erfaring inden for fremstilling af kalecher og presenninger m.m. ved vi, hvad der virker og holder, derfor vælger vi kun de bedste materialer, som vi er sikker på, holder i mange år.

Hvis du kommer med en båd og ønsker en dør i venstre side, eller du ønsker at kunne stå oprejst i båden, så laver vi din kaleche i den passende størrelse. Vi tilbyder kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Det er vigtigt at kalecher har den perfekte pasform fra starten. Derfor laver vi altid en grundig opmåling – hellere mål en gang for meget end en gang for lidt. Når vi specialsyrer din kaleche, vil det ofte kræve en afprøvning og tilretning af den, før den kommer til at sidde helt perfekt. Vi slipper ikke opgaven, får du er fuld tilfreds med resultatet.

Ønsker du at høre mere om kalecher til både?

Ønsker du dig en ny kaleche til din båd? Har du spørgsmål om kalecher til både eller lign.? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 75 42 35 87 eller send os en mail til rmpv@post9.tele.dk, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt tilbage.